Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Producenci

Dodatkowe opcje przeglądania

Kategorie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Statystyka

  • Ilość produktów: 2969
  • Ilość kategorii: 155
  • Ilość promocji: 144
  • Ilość nowości: 16
  • Aktualnie klientów na stronie: 2
  • Sklep odwiedziło: 274052 klientów
  • Sklep działa od: 09-08-2014

Chmura tagów

Promocje

Kontakt

  • Centrum Wędkarskie "ALBINOS" Krzysztof Ilczyński
    58-150 Strzegom
    Al. Wojska Polskiego 7
    www.albinoskarp.pl
    sklep@albinoskarp.pl
    NIP: 695-134-49-89
  • E-mail:sklep@albinoskarp.pl
  • Telefon+48 668 257 544 - Grzegorz
    +48 509 463 870 - Krzysztof
  • Godziny działania sklepuSklep Stacjonarny: Pon-Pt 9-18 Sobota 9-14 Sklep internetowy: 24/7

Informacje

1 » Polityka prywatności2

Polityka prywatności

Polityka prywatności


Właściciel serwisu stara się korzystać z najlepszych praktyk i traktować wszystkich Użytkowników w sposób uczciwy i otwarty. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies, w celu zapewnienia Tobie wygody podczas przeglądania stron serwisu. Żadne pliki cookie wykorzystywane w naszych witrynach internetowych nie gromadzą informacji umożliwiających ustalenie tożsamości użytkownika.

Szanujemy prawo do prywatności Użytkowników naszego serwisu i gwarantujemy Im prawo wyboru w zakresie udostępniania informacji, które Ich dotyczą. Dokładamy najwyższych starań, by dane osobowe naszych Użytkowników były przetwarzane zgodnie z obowiązującymi  przepisami prawa polskiego i Unii Europejskiej.

    Nasza Polityka Prywatności informuje, jak przetwarzamy dane osobowe Użytkowników naszyego serwisu, a przede wszystkim:
    Kto jest administratorem Twoich danych osobowych,
    Jakie dane przetwarzamy,
    W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane,
    Jak długo przetwarzamy dane,
    Jakie prawa przysługują naszym Użytkownikom jako podmiotom danych osobowych,
    Komu udostępniamy dane

Administrator Danych Osobowych


Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest firma Centrum Wędkarskie "ALBINOS" Krzysztof Ilczyński 58-150 Strzegom Al. Wojska Polskiego 7, posługująca się nadanym numerem NIP: 6951344989
Firma wyznaczyła osobę kontaktową w sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych Administratora Bezpieczeństwa Informacji (Inspektora Ochrony Danych): Krzysztof Ilczyński, z którą można się skontaktować poprzez email: sklep@albinoskarp.pl

Jakie dane przetwarzamy ?


Przetwarzamy Twoje dane, które nam podajesz lub udostępniasz w ramach korzystania z naszych usług. Podajesz nam Twoje dane osobowe niezbędne do świadczenia Ci usług, np. przy zakładaniu konta, wypełniając formularze lub okna rejestracyjne, dane zmienione przez Ciebie podczas edycji kont (takie jak: adres e-mail, imię i nazwisko, płeć, miasto, Pesel).
Przetwarzamy także dane zbierane podczas Twojej aktywności w usługach - serwisach internetowych i aplikacjach, m.in. odwiedzane strony i miejsca, czas wizyty w danym miejscu, Twoje kliknięcia, sposób korzystania z usług (np. historie zakupów, wyszukiwanie produktów), informacje o urządzeniu końcowym lub przeglądarce, w tym jego lokalizację.

Jak długo przetwarzamy dane?


Twoje dane przetwarzane będą do czasu istnienia podstawy do ich przetwarzania tj.:
w przypadku udzielenia zgody do momentu jej cofnięcia, ograniczenia lub innych działań z Twojej strony ograniczających tę zgodę,
w przypadku niezbędności danych do wykonania umowy, przez czas jej wykonywania i do momentu upływu przedawnienia roszczeń z tej umowy,
w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest uzasadniony interes administratora, do czasu zgłoszenia przez Ciebie skutecznego sprzeciwu,
w celach podatkowych i rachunkowych w zakresie i przez czas zgodny z obowiązującymi przepisami.

Jakie prawa przysługują naszym Użytkownikom jako podmiotom danych osobowych?


Przysługuje Panu/Pani prawo żądania od administratora dostępu do danych osobowych Pana/Pani dotyczących, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania oraz przenoszenia danych.
Przysługuje Panu/Pani prawo do cofnięcia zgody w każdym czasie poprzez informację drogą mailową na adres sklep@albinoskarp.pl bądź telefonicznie pod nr.+48 509 463 870
Na działania Administratora przysługuje Panu/Pani skarga do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

Komu udostępniamy dane?


Twoje dane mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane osobowe w imieniu Administratora m.in. dostawcom usług kurierskich – przy czym takie podmioty przetwarzają dane na podstawie umowy z administratorem i wyłącznie zgodnie z naszymi instrukcjami. W takich przypadkach wymagamy od podmiotów trzecich zachowania poufności i bezpieczeństwa informacji oraz weryfikujemy czy zapewniają odpowiednie środki ochrony danych osobowych.
Twoje dane mogą być również udostępniane podmiotom uprawnionym do ich uzyskania na podstawie obowiązującego prawa np. organom ścigania. W zakresie dozwolonym przez obowiązujące przepisy prawa możemy także udostępniać Twoje dane instytucjom zajmującym się windykacją należności i obrotem wierzytelnościami.

Wykorzystujemy usługę Google Analytics, która legitymuje się własną polityką prywatności:
Polityka ochrony prywatności Google Analytics
 

Czym jest plik cookie?

W dzisiejszym świecie praktycznie każda witryna internetowa wykorzystuje pliki cookie, czyli ciasteczka. Składają się na nie niewielkie pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu końcowym Użytkownika. Tworzone są przez Twoją przeglądarkę internetową i przechowują ustawienia i informacje potrzebne (a często niezbędne) do prawidłowego działania serwisu internetowego. Przy kolejnych odwiedzinach serwisu z tego samego urządzenia przeglądarka może sprawdzić, czy istnieją pliki cookies przechowujące ważne informację i przesłać je ponownie do odwiedzanej witryny, która wcześniej zapisała ciasteczko w Twoim urządzeniu. Witryna w ten sposób może rozpoznać, że użytkownik odwiedził ją wcześniej i np. dopasować prezentowaną treść do odbiorcy.
 

Zalety plików cookie

Pliki cookie ułatwiają użytkownikowi korzystanie z wcześniej odwiedzanych przez niego stron internetowych. Jeśli użytkownik korzysta z tego samego urządzenia i przeglądarki co wcześniej, umożliwia to zapamiętanie jego preferencji i pozwala odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb. Pliki cookies pozwalają tworzyć statystyki, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze strony internetowej, to pozwala na ulepszanie jej struktury i zawartości. Pozwalają również na utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki temu każda kolejna podstrona serwisu nie wymaga ponownego logowania.
 

Kontrolowanie i usuwanie plików cookie

Użytkownik w dowolnym momencie może zmieniać sposób korzystania z plików cookies. Większość przeglądarek oferuje możliwość akceptowania lub odrzucania wszystkich plików cookie, akceptowania tylko niektórych rodzajów albo informowania użytkownika za każdym razem, gdy strona internetowa próbuje je zapisać. Użytkownik może również z łatwością usuwać pliki cookie, które zostały już zapisane na urządzeniu przez przeglądarkę. Możliwości zarządzania i usuwania plików cookie różnią się w zależności od używanej przeglądarki. Wszystkie niezbędne informacje Użytkownik może znaleźć wykorzystując funkcję Pomoc w swojej przeglądarce lub odwiedzając stronę internetową http://www.aboutcookies.org/, na której wyjaśniono, jak kontrolować i usuwać pliki cookie w najpopularniejszych przeglądarkach. Pamiętaj, że zablokowanie wszystkich ciasteczek może spowodować trudności w działaniu lub zupełnie uniemożliwić korzystanie z niektórych funkcjonalności strony.
 

Jakie pliki cookies wykorzystuje witryna?

Serwis wykorzystuje pliki cookies, które można podzielić w następujący sposób:
  • „niezbędne” - czyli umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. podtrzymujące sesję po zalogowaniu użytkownika
  • „funkcjonalne” - pliki umożliwiające „zapamiętanie” wybranych ustawień i wpływające na personalizację interfejsu
  • „zabezpieczające” – wspomagające zapewnienie bezpieczeństwa
  • „wydajnościowe” - pliki umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania z Serwisu

Jak zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w mojej przeglądarce?

Informacje dotyczące zmiany ustawień plików cookies w poszczególnych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach:

Ustawienia plików cookies Internet Explorer
Ustawienia plików cookies Chrome
Ustawienia plików cookies Firefox
Ustawienia plików cookies Opera
Ustawienia plików cookies Safari

Informacje dla urządzeń mobilnych dostępne są na poniższych stronach:

Pliki cookies w Android
Pliki cookies w Blackberry
Pliki cookies w iOS (Safari)
Pliki cookies w Windows Phone

Przejdź do strony głównej

Hity sklepowe

Kołowrotek Sedona FI 2500 HG

Kołowrotek Sedona FI 2500 HG

279,00 zł225,00 zł
System Assist Stopper Nie Dźwięk przekręcenia hamulca Tak Rodzaj hamulca Przedni Klasyczny Szpula zapasowa Nie Klips na szpuli Tak Łożyska A-Rb/Sa-Rb Brak Prędkość oscylacji Regular Przycisk zwalniający szpulę Nie A/R Lever Nie Akcja…
Nash Bullet Mono 12lb Brown

Nash Bullet Mono 12lb Brown

105,00 zł89,99 zł
Znany na całym świecie Nash Bullet Mono powraca! Niska rozciągliwość, szybki tonący i długi odlew, Bullet nigdy nie został ulepszony ze względu na wytrzymałość i odporność na ścieranie. Bullet 0,28 mm zyskał reputację znakomitej linii głównej rzutu z…

Polecamy

12

UWAGA PROMOCJA !!!

Nasze hity

Polecamy

EFFZETT - BOAT BAG torba

EFFZETT - BOAT BAG torba

499,00 zł
Przy tworzeniu tej torby, przyświecała nam jedna myśl - aby stworzyć kompaktowe ,,coś”, co łatwo posłuży nam do schowania wszystkich potrzebnych przynęt oraz będzie na tyle przemyślane, że nawet po zakończonym łowieniu, wciąż będzie panował w nim porządekZnajdziecie…

Bestsellery

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl